Sikkerhed er altafgørende

Vi ønsker, at vores folk og vores kunder vender sikkert hjem fra job hver aften. Hos Konecranes er der intet job, så vigtige og ingen tjeneste så presserende, at vi ikke kan tage os tid til at udføre vores arbejde sikkert og korrekt.

Løft produktivitet

Selvfølgelig er nedetid dyrt, men vi ønsker at sikre du får mest muligt ud af dit udstyr. Sammen holdt med at sikkerhed og forbedring af din produktivitet er i vores primære fokus.

Konecranes Service

Vi er leveringsdygtige i specialiserede vedligeholdelsesservices og reservedele til industrikraner, taljer, maskinværktøj og havneudstyr, uanset mærke og model – lige fra enkeltdele til hele anlæg. Vores overordnede mål er at give vores kunder et højere sikkerheds- og produktivitetsniveau.

Konecranes organisationen er den originale producent og service leverandør til både Konecranes og Demag produkter.

Gode grunde til at vælge Konecranes

600 steder i verden

2 millioner årlige serviceopkald

14,000 fjernforbindelser

740,000 stykker udstyr under vedligeholdelsesaftale

 

konecranes_service.jpg
+ + + + +  Inspections & preventive maintenance  Corrective maintenance & retrofits  Consultation services  Modernizations services  New equipment

Vores strategi for kranvedligeholdelse

Lifecycle Care udmønter sig i maksimal livscyklusværdi i kraft af maksimeret produktivitet, når udstyret er i brug, og minimerede omkostninger under nedetid.

Vores kraneksperter benytter en systematisk risikovurderings- og vejledningsmetode sammen med en rådgivningsbaseret planlægnings- og kontrolproces for at opnå løbende forbedringer af sikkerheden og produktiviteten.

Eftersyn og forebyggende vedligeholdelse

identificerer risici og muligheder for forbedringer samt støtter overensstemmelse med forskrifter og standarder.

Korrigerende vedligeholdelse og eftermontering

adresserer sikkerheds- og produktivitetsrelaterede problemer samt udnyttelse af muligheder for forbedring.

Rådgivningsservices

hjælper med indgåelse af aftaler og afdækker vigtige problemer ved hjælp af avanceret teknologi og uddannede specialister, når der er behov for at se nærmere på en kran og dennes dele.

Moderniseringsservices

forlænger udstyrets levetid og giver øget kapacitet, højere hastighed, en højere belastningsklasse eller forbedret laststyring.

Nyt udstyr

til tilvejebringelse af nyt udstyr eller erstatning.

Lifecycle Care

En konsekvent, systematisk strategi for vedligeholdelse med værktøjer og processer i verdensklasse.

Konecranes' serviceprogrammer

Hos Konecranes skræddersyr vi et serviceprogram, der kan give din virksomhed et løft, lige fra den første KONTAKT, over vores professionelle vurdering af udstyrets tilstand ("CONDITION") til forebyggende vedligeholdelse og rådgivningsservices, der giver optimal stand ("CARE"). I tilfælde af mere vidtgående vedligeholdelsesmæssige behov, tilbyder Konecranes programmerne "COMMITMENT" og "COMPLETE", som omfatter outsourcing af vedligeholdelsesopgaver og materialehåndtering.

CONTACT ON-DEMAND SERVICE

Vi kan reagere hurtigt, når du CONTACT/Kontakter os for reservedele, nedbrud og andre kortsigtede behov.

CONDITION INSPEKTIONSPROGRAM

Hvis du ikke er klar til at outsource din forebyggende vedligeholdelse, kan vores CONDITION inspektionsprogram hjælpe dig med at overholde lokale lovmæssige eftersynskrav og støtte dine interne vedligeholdelses opgaver.

CARE FOREBYGGENDE VEDLIGEHOLDELSES PROGRAM

Grundlæggende for levetidsvedligeholdelse er inspektioner og forebyggende vedligeholdelse. Vi skræddersyr CARE Forebyggende vedligeholdelse programmet til din virksomhed og tage højde for brugen af kran, driftsmiljøet, design klassificering, producentens anbefalinger og lokale bestemmelser.

COMMITMENT VEDLIGEHOLDELSES PROGRAM

Hvis du ønsker fordelene ved et bredt omfang af vedligeholdelses outsourcing, kan vores COMMITMENT vedligeholdelsesprogram blive skræddersyet til dine behov.

COMPLETE VEDLIGEHOLDELSES OG DRIFT PROGRAM

Hvis du er interesseret i at outsource hele din materialehåndtering, herunder drift og Vedligeholdelse, kan vores COMPLETE vedligeholdelse og drift program være svaret.