Sikkerhed er altafgørende

Vi ønsker, at vores folk og vores kunder vender sikkert hjem fra job hver aften. Hos Konecranes er der intet job, så vigtige og ingen tjeneste så presserende, at vi ikke kan tage os tid til at udføre vores arbejde sikkert og korrekt.

Løft produktivitet

Selvfølgelig er nedetid dyrt, men vi ønsker at sikre du får mest muligt ud af dit udstyr. Sammen holdt med at sikkerhed og forbedring af din produktivitet er i vores primære fokus.

Konecranes' serviceprogrammer

Hos Konecranes skræddersyr vi et serviceprogram, der kan give din virksomhed et løft, lige fra den første KONTAKT, over vores professionelle vurdering af udstyrets tilstand ("CONDITION") til forebyggende vedligeholdelse og rådgivningsservices, der giver optimal stand ("CARE"). I tilfælde af mere vidtgående vedligeholdelsesmæssige behov, tilbyder Konecranes programmerne "COMMITMENT" og "COMPLETE", som omfatter outsourcing af vedligeholdelsesopgaver og materialehåndtering.

CONTACT ON-DEMAND SERVICE

Vi kan reagere hurtigt, når du CONTACT/Kontakter os for reservedele, nedbrud og andre kortsigtede behov.

CONDITION INSPEKTIONSPROGRAM

Hvis du ikke er klar til at outsource din forebyggende vedligeholdelse, kan vores CONDITION inspektionsprogram hjælpe dig med at overholde lokale lovmæssige eftersynskrav og støtte dine interne vedligeholdelses opgaver.

CARE FOREBYGGENDE VEDLIGEHOLDELSES PROGRAM

Grundlæggende for levetidsvedligeholdelse er inspektioner og forebyggende vedligeholdelse. Vi skræddersyr CARE Forebyggende vedligeholdelse programmet til din virksomhed og tage højde for brugen af kran, driftsmiljøet, design klassificering, producentens anbefalinger og lokale bestemmelser.

COMMITMENT VEDLIGEHOLDELSES PROGRAM

Hvis du ønsker fordelene ved et bredt omfang af vedligeholdelses outsourcing, kan vores COMMITMENT vedligeholdelsesprogram blive skræddersyet til dine behov.

COMPLETE VEDLIGEHOLDELSES OG DRIFT PROGRAM

Hvis du er interesseret i at outsource hele din materialehåndtering, herunder drift og Vedligeholdelse, kan vores COMPLETE vedligeholdelse og drift program være svaret.