You are here

Vores eksperter i kran- og taljeservice benytter en rådgivningsorienteret strategi

Personlig kontakt til kranservicekunderne

Vores konsultationsydelsestrategi kan være til stor hjælp, når du skal træffe vigtige beslutninger. Vi smider ikke bare en rapport på skranken på vejen ud. Vi tager os derimod tid til at mødes med dig personligt og fremlægge resultaterne af vores undersøgelser. Vi kommer med anbefalinger baseret på vores store ekspertise inden for branchen, og vi forklarer, hvad hvert enkelt tiltag vil indebære for driften og virksomhedens overordnede "sundhedstilstand".

Konecranes' egen risikovurderings- og vejledningsmetode danner grundlag for den måde, hvorpå vi udfører eftersyn og forebyggende vedligeholdelse. Uanset hvilken type service der er tale om, er det denne metode, der ligger til grund for vores vurderinger og rådgivning, og det giver dig en klar fordel, både sikkerheds- og produktionsmæssigt.

Vores eftersyn og forebyggende vedligeholdelse omfatter en række vigtige rådgivningsprocesser, heriblandt følgende:

Sikkerhedsrelateret gennemgang: Formålet med denne gennemgang af udstyret er at gøre dig opmærksom på eventuelle sikkerhedsrelaterede fejl eller problemer, inden teknikeren forlader stedet, eller udstyret tages i brug igen.

Besøgs- og servicerelaterede gennemgange: Ved disse opgave- eller arbejdsstedsorienterede gennemgange får du forelagt vores eftersyns- og vedligeholdelsesresultater, og du bliver informeret om eventuelle risici og anbefalede tiltag.

Forretningsrelateret gennemgang: Formålet med denne forretningsorienterede gennemgang af dit aktuelle vedligeholdelsesprogram er at få klarlagt investeringsafkastet og sikre løbende forbedring.

Krananalyse fra vores eksperter

Selv om du måske ikke lige kan høre det, er dine kraner faktisk i stand til at fortælle, hvordan de har det. Voreskran og Hejse SERVICE eksperter bruger en rådgivende TILGANG De er eksperter i at finde ud af, hvad der er galt med dit udstyr – selv hvis det er noget, der ikke umiddelbart kan ses. Ved hjælp af markedets førende teknologi og ikke-destruktive tests kan de finde frem til latente eller skjulte fejl og mangler med et minimum af driftsafbrydelser.