You are here

Intelligente funktioner til loftskraner

Intelligente løft med intelligente funktioner

De fleste af Konecranes koftskraner kan indlæses med intelligente funktioner, software, som giver dig kontrol over materialehåndtering i dine produktionsprocesser. Fra det øjeblik, hvor dine førere overtager kontrollen over kranen, bliver deres arbejde straks nemmere.

En mere effektiv fører øger produktiviteten ved at spare tid og penge, da lastetider nedsættes. Da kontrolsystemet optimerer din kranbevægelse, er kranen og dens komponenter udsat for mindre slid og kan derfor holde længere. Det vigtigste er dog, at menneskelige fejl reduceres, således at sikkerheden forbedres.

Teknologi optimerer dine løfteprocesser

Vores mål er, at Konecranes intelligente funktioner giver den mest avancerede kranfunktion på markedet i dag. Du kan bestille svingningskontrol til at begrænse lastsvingning, fangstforhindring til at stoppe kranen, hvis den sidder fast, assisteret lastdrejning til at mindske sidetræk, beskyttede områder til at hjælpe med at holde kranens arbejdsområde mere sikkert og skridtvis indstilling til at forbedre endelig lastplacering med høj præcision.

Dette er blot et par eksempler. Alt i alt er der flere intelligente funktioner, som giver dig mere kontrol over dine løft end nogensinde før. De er p.t. tilgængelige til wiretaljekraner og åbne hejsekraner.

En ad gangen eller i en pakke

Vores intelligente funktioner er udviklet til at opfylde dine krav til avancerede løftebehov. Vi kan sætte dem på dine nye Konecranes-bestillinger, men vi kan også montere dem på dit nuværende Konecranes-udstyr. Du kan få dem individuelt, men vi anbefaler normalt en funktionspakke, som passer til særlige produktionsprocesser.

Kontakt Konecranes i dag for at finde ud af, hvordan vores intelligente funktioner passer til dine løftebehov.