You are here

CXT-wiretaljekraner

Fleksibel til dine behov

Konecranes udvalg af CXT-wiretajlekraner er ideelle til næsten ethvert industrimiljø, hvor du har behov for en løftekapacitet på op til 80 ton. De findes i alle former, fra basale standardkraner til højteknologisk avanceret løftning, og deres tilpasningsevner er en af de største styrker.

Effektivitet og intelligens virker

CXT er kendt for sin effektive brug af plads under kranen og dens enestående krogtilgange. Desuden gør vores intelligente funktioner, såsom svingningsstyring og målplacering, kranen nem at betjene. CXT er et fantastisk produkt.fordi alle de vigtige mekaniske komponenter er udviklet specielt til kranbrug, fremstillet og samlet internt af kraneksperter.

Sikkerheden er forbedret gennem kraftige bremser, slidstærke wirer og fjernstyring. Selvjusterende hastighedsområder betyder, at laster flytter med optimal fart, hvilket forbedrer kontrollen over din last og forbedrer produktiviteten, men sparer samtidig på energien.

Ligegyldig hvilken branche du er i, er denne robuste, alsidige kran ideel. CXT'en er førende i branchen for indendørs kraner til mellemtunge løfteopgaver og er en stor favorit rundt om i verden: over 10.000 CXT-taljer sælges hvert år, hvilket angiver dens driftssikkerhed, effektivitet og generelle værdi.

Vi producerer også en EXCXT-kran til farlige omgivelser.

Kontakt Konecranes i dag for at finde ud af, hvordan vores CXT-sortiment af wiretaljekraner passer til dine løftebehov.