You are here

Automatiske kraner

Gør dit liv nemmere med automatiske kraner

Konecranes producerer alle slags loftkraner, fra basale standardmodeller til unikke, skræddersyede kraner, beregnet til de mest krævende løfteopgaver. Vores automatiske kraner gør dit liv lettere. Forstil dig, at din arbejdsgang er mere effektiviseret og at din fabriks sikkerhed er stærkt forbedret. Det er hvad du opnår med Konecranes automatiserede loftskraner.

Gør mere med automatiske kraner

Vi fremstiller to typer automatiske kraner. I den halvautomatiske hjælper forskellige funktioner føreren, men giver mere manuel styring. Med en fuldautomatisk kran angiver føreren indstillingerne og kranen udfører automatisk de gentagne eller svære handlinger. Dette er særlig nyttigt i krævende eller farlige omgivelser.

Automatiserede loftskraner kan nedsætte arbejdsomkostninger, lagersporing, optimere lagerplads, mindske skader, øge produktiviteten og nedsætte omkostningerne forbundet med gaffeltrucksystemer. Nogle almindelige anvendelser omfatter håndtering af stålspoler og papirruller, håndtering af energimæssig udnyttelse, skibsbyggeri og containere, fødevareproduktion, forarbejdning af metaller og general fremstilling.

Den seneste løfteteknologi nu

Alle kraner fra Konecranes bruger de nyeste teknologier indenfor software og teknik, for at sikre at de er så avancerede, som de kan være ved levering. Vores kraner er udviklet til at gøre modernisering nemmere, efterhånden som teknologien udvikles.

Hvad end dine løftebehov er, så har vi en løfteløsning.

Kontakt Konecranes i dag for at finde ud af, hvordan vores automatiske kraner passer til dine løftebehov.

Customer stories

Konecranes hydrauliske grabaflæsser er svaret på Ekokems behov.  Den er fuldautomatisk og bevirker at affaldsbehandlingen og forbrændingsprocessen bliver så effektiv som mulig.
Ekokem, affaldskraftvarmeværk - Riihimäki, Finland

Video

TERSA, Sant Adríá, Waste-to-Energy plant, Barcelona, Spain 2013
Quebec City Waste to Energy Facility