You are here

UNITON

Industriløfteopgaver gjort nemme

Konecranes UNITON™ er en opbygget åben hejseloftskran, som er fleksibel nok til en stor række industrianvendelser, herunder generalle fabrikation-, automobil- og mineopgaver. Den er særlig godt tilpasset til stålindustrien, da den nemt håndterer kabler, plader og rør.

Den robuste UNITON, som nemt tilpasses med mange konfigurationer, kan løfte alt fra 6,3 ton til 160 ton, og op til 320 ton med to løbekatte. Men kranens egentlige styrke ligger i dens moduldesign, fordi vi forstår, at du har personlige løftebehov. UNITON giver dig valg og fleksibilitet som aldrig før.

Bygget præcist til dig

Hver UNITON-kran er udviklet og bygget til de specifikke forhold der findes på dit anlæg. Så faktorer som temperatur, luftfugtighed, slid på dele og mulig korrosion imødekommes på forhånd. Det hjælper med at øge din krans brugstid og reducerer sandslynligheden for sammenbrud. Vedligeholdelse er nem på grund af det omhyggeligt planlagte, forenklede design, hurtig servicerespons og kort leveringstid af reservedele.

Vælg mellem et komplet sortiment af last- og opgaveklasser, hejsehastigheder, løftehøjder og førergrænseflader. Lastkontrolfunktioner giver dig bedre kontrol over din materialehåndtering. De stærke, dritsikre komponenter og modulkonstruktionskonceptet giver en meget konkurrencedygtig løfteløsning.

Årtiers erfaring med et moderne produkt til tunge løft

I over 80 år har Konecranes bygget loftskraner til tunge løfteopgaver og procesindustrier. UNITON har det højeste niveau af tilpasning, kvalitet, driftssikkerhed, sikkerhed og brugervenlighed, som du forventer af Konecranes.

Vores TRUCONNECT fjernservice bringer en ny, moderne fordel til vedligeholdelse, da den hjælper med at holde dine kraner i gang, selv når vi ikke er der.

Læs mere om UNITON-kranen på vores dedikerede hjemmeside på konecranes.com/uniton eller kontakt os for yderligere oplysninger.

Download