You are here

SMARTON

Tunge løft med intelligens

Konecranes SMARTON® er en opbygget, robust, åben hejseloftskran, som løfter tunge belastninger i mange af verdens førende industrivirksomheder. Den er udviklet til krævende processer, samlings- og vedligeholdelsesbrug, da den kombinerer det seneste i mekanisk, elektrisk og automatisk design.

Denne kran kan løfte alt fra 6,3 ton til 250 ton med en enkelt løbekat og op til 500 ton med to løbekatte. Arbejdsklasser går fra M3 til M8 (CMAA klasse A-F). Men kranens rigtige styrke ligger i dens løfteintelligens.

En smartere kran, hvor der er behov for den

SMARTON åben hejsekran er beregnet til effektiv og sikker drift uden at gå på kompromis. Dette løfteudstyr, der er bygget udelukkkende af kvalitetskomponenter, leveres med den mest avanceret kransoftware på markedet i dag De intelligente funktioner giver dig kontrol over din materialehåndtering, forbedrer din produktivitet og sikkerhed som aldrig før.

Spar penge og beskyt miljøet med SMARTON-kranen. De specielle drev er ikke blot energibesparende, men de fås også med et energitilbageføringssystem. Bremseenergi føres tilbage til energigitteret, hvilket reducerer energiforbruget og omkostningerne med op til 33 %.

Løftning får en hel ny betydning

Teknologien på SMARTON stopper ikke der. En trådløs tablet placerer proces- og kranrelaterede oplysninger helt bogstaveligt i dine hænder. Montér tabletten på radiokontrolsystemet eller i førerkabinen - hvad end der fungerer bedst for dit personale. Vælg en valgfri kameravisning til endnu mere sikker og effektiv lasthåndtering.

Konecranes TRUCONNECT fjernservice bringer ny synlighed til driftsdata i realtid. Vores teknikere kan hjælpe med at adressere vedligeholdelsesproblemer uden at besøge dit anlæg.

Kontakt Konecranes i dag for at finde ud af, hvordan SMARTON passer til dine løftebehov.

Customer stories

SMARTON® vil forbedre Siemens Winds effektivitet med sine avancerede tekniske funktioner driver produktionsprocessen og mindsker mulige fejl.
Siemens Wind Power - Danmark

Video

Konecranes - Industrial Cranes
Konecranes Overhead Cranes Smart Features YouTube Thumbnail