You are here

Åbne hejsekraner

Høj ydelse til krævende løfteopgaver

Konecranes åbne hejsekraner er ideelle til krævende anvendelser samt til samling og vedligeholdelse.

De er fleksible nok til næste alle industriomgivelser, da de kombinerer det seneste avanceret design med hårdfør elektronik og en skarp computerintelligens, som giver dig fuld kontrol over materialehåndtering.

Konecranes fører to åbne hejsekraner. SMARTON bliver allerede anvendt meget til industriproduktion over hele verden. Vores nyeste åbne hejsekran er UNITON, som er specielt fremstillet til procesopgaveanvendelser.

To åbne hejsekraner til mange løfteanvendelser

SMARTON er en kraftig, åben hejsekran med en løftekapacitet på 6,3 ton til 250 ton med en enkel løbekat og op til 500 ton med to løbekatte. Din kransikkerhed og -produktivitet øges når du bruger den nyeste teknologi i en kran, der er så klog at den næsten tænker selv. Den er almindelig i dag i produktions-, energi-, automobil- og cellulose og papirbranchen

UNITON, en robust kran og løbekat, kan tilpasses dine specifikke løftebehov. Kapaciteten er på mellem 6,3 ton og 160 ton. Et produkt, der er blevet til pga. kundeefterspørgsel og Konecranes udvikling, kan bruges til mange anvendelser, men er særlig godt tilpasset til stålbranchen.

En smartere kran er en bedre kran

Både SMARTON- og UNITON-kraner leveres med den mest avancerede kransoftware, der findes i dag. Alt i alt er der et bredt udvalg af intelligente funktioner, som giver dig mere kontrol over din kran og dens last end nogen sinde før. Din arbejdsgang bliver hurtigere og mere effektiv og dine medarbejdere og udstyr er sikre.

Kontakt Konecranes i dag for at finde ud af, hvordan vores SMARTON og UNITON åbne hejsekraner passer til dine løftebehov.