You are here

Svingkraner

Til et skiftende arbejdsmiljø

Konecranes svingkraner er meget tilpasningsvenlige, og passer godt til forskellige værksteder og brancher. De er en økonomisk måde at håndtere byggematerialer på op til 2.000 kg på.

Konecranes tilbyder både overliggende svingkraner med en lukket XM-stålprofil og underliggende underliggende kraner med en I-bjælkeprofil. Vores standard vægmonterede underliggende kraner kan dreje op til 180º, mens maste-jib'er kan bevæges hele 270º. Specialfremstillede valgmuligheder er tilgængelige, såsom en højere løftekapacitet eller fuld 360º drejning.

Kan tilpasses dit anlæg

Svingkraner leveres med et komplet udvalg af lastkapaciteter og udstrækninger. Der findes flere forskellige måder at fastgøre kranarmen til en væg eller et gulv, så vi kan sørge for, at du har en optimal løsning til dit anlæg.

Med et justerbart konsolleje er vandret bjælkejustering præcis og meget nemt, og ustyrlige bjælke- og løbekatbevægelser mindskes. Funktioner til at optimere brugbarheden findes som tilvalg, herunder det justerbare drejestop med 10º intervaller og en 3-positionslås (-90º, 0º, +90º).

Konecranes svingkraner er også tilgængelige til farlige omgivelser.

Hurtig svingkraninstallation

Konecranes svingkraner kan bruge store, forstærkede stålfundamentplader, som gør installation og flytning nem. Dette nedsætter både produktionsnedetid og omkostningerne ved installering og flytning af kranen.

Kontakt os i dag for at høre mere.

Customer stories

Konecranes leverede og monterede et omfattende udvalg af talje- og kranløftesystemløsninger til Jaguar Land Rovers nye flagskibsmotorfremstillingscenter.
Jaguar Land Rover - Wolverhampton, England
Content bottom