You are here

Manuelle produkter

Vores slidstærke manuelle produkter med mange funktioner

Konecranes manuelle håndkædetaljer og manuelle løfteblokke er fremragende i ethvert miljø, hvor elektricitet er upraktisk eller utilgængeligt. Helt uden elektronik er de en omkostningseffektiv løsning, når der ikke er behov for dagligt arbejde.

Med en løftekapacitet fra 250 kg til 20.000 kg dækker vores manuelle produkter alle dine løftebehov.

Sikre og pålidelige taljer

Vi er kendt for vores udstyrssikkerhed, og vores manuelle produkter er ingen undtagelse. Det kompakte design giver reduceret vægt, så lasten håndteres lettere og mere sikkert. En dobbelt bremse af Pawl Weston-typen med 2 friktionsskiver sikrer 4 bremseflader, og bremsen er helt indelukket for maksimal beskyttelse mod snavs.

Galvaniseret, klasse 80 legeret stållastekæde med høj rustbeskyttelse gør den meget sikker og slidstærk. Desuden gør den åbne kædeføringsmekanisme det nemt at efterse og rengøre.

Manuelle produkter tilpasset til dine behov

Med vores manuelle produkter kan du vælge enten krogophængte modeller eller produkter med l-bjælke-vogne. Vognene er tilgængelige med manuel skubbeløbekat eller håndgearet kædedrift.

Du kan nemt montere Konecranes tajler på dit nuværende udstyr. Deres kompakte størrelse og lette vægt betyder, at du kan anvende dine kædetalje og løfteblokke mange steder.

Nogle af vores manuelle produkter er også tilgængelige til farlige omgivelser.

Kontakt os for at få flere oplysninger.