You are here

Elektriske kædetaljer

 

Op til 5.000 kg vedvarende løftekraft

Konecranes tilbyder to elektriske kædetaljer, som er udviklet til fleksible og slidstærke løft. Den elektriske SLX-kædetalje kan klare op til 2.500 kg og den elektriske CLX-kædetalje kan løfte op til 5.000 kg, hvilket giver dig den alsidighed du behøver til industrianvendelser og til krævende arbejdsstationer.

Den kompakte frihøjde, krogophæng og en række andre funktioner gør taljen let at tilpasse til dine specifikke arbejdsstationsbehov.

Effektivitet og sikkerhed i en pakke

Den nyeste, elektriske CLX-kædetalje fra Konecranes kan gøre arbejdsgange hurtigere, forbedre sikkerheden og forlænge brugslivet samtidig med at den er brugervenllig. Den er ideel til travle arbejdsstationer, da den kan tilpasses og holder længe.

Vælg den elektriske SLX-kædetalje med trinløs taljehastighed, så du får jævn lodret bevægelse, som holder din last stabil gennem de mest krævende arbejdsopgaver. Den har alle CLX's funktioner og mere, såsom elektronisk overbelastningsbeskyttelse, kædeslækkontrol og chokbelastningsabsorption. Den kombinerer effektivitet og sikkerhed med sin avancerede teknologi.

Løft næsten overalt

Du kan bruge disse elektriske kædetaljer på en loftskran, en arbejdsstation eller med en svingkran. Deres alsidighed gør Konecranes elektriske kædetaljer til den ideelle løsning til mange løfteopgaver.

Læs mere om de elektriske CLX- og SLX-kædetaljer på vores dedikerede hjemmeside på konecranes.com/clx eller kontakt os for yderligere oplysninger.