You are here

ATB AirBalancer

Sikre, nemmere løftning med lastevægtskompensator

Konecranes ATB AirBalancer, der har en løftekapacitet på op til 350 kg, bruger en flydende lastenhed, og anvender trykluft som strømkilde. Lastevægtskompensatoren gør det muligt for belastninger af forskellig vægt at blive løftet med samme hastighed, og giver forudsigelig op/ned-kontrol. Det gør ATB AirBalancer til en fremragende løsning til hurtige ilægningsopgaver.

ATB er også ideel til præcis lastplacering, som det kræves til samlebånd. Den leveres med en automatisk lastbalanceringsfunktion, som gør det muligt at løfte en genstand med hånden i nul tyngdekrafttilstand på op til 70 kg. En last på ATB AirBalancer føles næsten vægtløs for føreren. 

Forbedret produktivitet med kortere cyklustider

Konecranes ATB AirBalancer er enestående til samleprocesser, reparationer og industrifremstillingsopgaver i mange brancher, herunder fabrikation og automobil. Præcision opnås gennem kontinuerlig 3D-bevægelse uden ryk, hvilket gør AirBalancer særlig god til at løfte skrøbeligt gods.

I stedet for elektricitet anvender AirBalancer pneumatisk styreteknologi, der gør udstyret sikrere at anvende og mere økonomisk at vedligeholde.

Erognomisk produktbetjening

Hver ATB AirBalancer er udstyret med en sikkerhedsbremse, der standser kablet, hvis den opadgående bevægelse er for hurtig. I tilfælde af ukontrolleret bevægelse giver denne funktion hurtig og nem nulstilling af bremsen.

ATB AirBalancer er beregnet til at forbedre operatørens naturlige løftebevægelse. Vælg en op/ned-kontrol, en balancekontrol eller kombiner dem. Air balancing-udstyr er kompatibelt med en bred vifte af andre kransystemer, herunder Konecranes XA- og XM-kraner til arbejdsstationer og vores udliggerkraner.

Kontakt os hvis du vil vide mere.

Customer stories

Konecranes leverede og monterede et omfattende talje- og kranløftesystemløsninger til Jaguar Land Rovers nye flagskibsmotorfremstillingscenter.
Jaguar Land Rover - Wolverhampton, England
Content bottom