You are here

Arbejdsstationskraner

Kransystemer til alle behov

Konecranes XK-A og XK-S-arbejdsstationskraner er udviklet til at opfylde de mange og krævende arbejdsstations- og produktionslinjekrav, som kræver en løftekapacitet på op til 2.000 kg. De kan være loftmonteret eller fritstående, have enkelt- eller dobbeltdragerbroer eller endda monorail. XK-A leveres med en let, slidstærk, lukket aluminiumsprofil. XK-S, der har en lukket stålprofil, er robust og stærk.

Vores arbejdsstationskraner har lange spændevidder. Det lukkede spor rækker langt, hvilket gør det muligt at tilbyde hele den nødvendige dækning til produktions- og samlingslinjer.

Hurtig installation

Vores arbejdsstationskraner, til opgaver, der kræver at førerne laver præcise og gentagne bevægelser, er et ergonomisk og økonomisk valg, uden de bygningsmæssige investeringer der ofte er involveret når en loftskran installeres,

Vores arbejdsstationskraner med standardprofilstørrelse og boltesamlinger kan hurtigt installeres. I nogle tilfælde kan det tage mindre end en dag. Vores mål er, med denne hastighed samt tilpasningen af installationen til din nuværende produktionsplan, at minimere udstyrs- og produktionsnedetid.

Øg produktiviteten mens omkostninger reduceres

Hvis din virksomhed er afhængig af at medarbejderne laver gentagne bevægelser eller løfter tunge laster, så kan en arbejdsstationskran være en hurtig og nem måde at forbedre produktiviteten.

Arbejdsstationskraner i aluminium og stål er tilgængelige til farlige omgivelser.

Kontakt os for at få flere oplysninger.