You are here

Gaffeltrucks

 

Konecranes' SMV-gaffeltrucks med en løftekapacitet på 10-80 tons – en innovativ løsning til materialehåndtering

Vores gaffeltrucks er bygget til at løse opgaven effektivt og økonomisk. Vi foretager ofte tilpasning af den enkelte lifttruck, så den er præcist tilpasset de løfteopgaver, den skal anvendes til. Det robuste kasse-chassis og belastningsfølsom hydraulik er fælles for alle modeller, og med ekstraudstyr kan trucken tilpasses præcis til jeres behov. Resultatet bliver en driftsikker, omkostningseffektiv gaffeltruck med lang levetid.

For at lette de daglige opgaver for vores kunder tilbyder vi en serie innovative løsninger til industrier såsom stålindustrien, papir og papirmasse, savmøller og waste-to-energy.

Vores udviklingsarbejde sikrer jer mere effektive materialehåndteringsløsninger

Vi videreudvikler løbende vores produkter, så vores gaffeltrucks sikrer jer den bedst mulige kvalitet, produktivitet og omkostningseffektivitet. Vi har udviklet løsninger, der gør vores lifttrucks hurtigere og mere effektive. Det giver jer en række fordele såsom hurtigere løft, lavere hastigheder, direkte og præcis manøvrering og let adgang ved service og vedligehold.

Bedre udsyn, ergonomisk design og styring

For at arbejde effektivt og sikkert på lange skift skal kranføreren have optimale arbejdsforhold. Vores gaffeltrucks har markedets bedste kabine, hvad angår udsyn, ergonomisk design og komfort. Kabinen er designet med store vinduer, der giver det bedste udsyn i alle retninger, og alle betjeningsenheder er placeret, så de er lette at nå og overvåge for føreren.