You are here

Manuelle EX-taljer og -vogne

Ingen elektricitet, intet problem

Konecranes manuelle EKM2-kædetaljer og manuelle EKPT-vogne behøver ikke strøm. Det betyder, at du kan løfte på steder, hvor elektricitet ikke er tilgængelig eller svært at blive forbundet til. De er ligeledes en økonomisk løsning, når du ikke udfører løfteopgaver hver dag.

Sikkerhed er altid vigtig hos Konecranes. Mekanikken i EKM2 og EKPT er beregnet til at reducere risikoen for gnister under normale driftsforhold, hvilket har indbragt dem et ATEX-certifikat. Ingen elektronik betyder, ingen risiko for kortslutning i eksplosionsfarlige omgivelser.

En kraftig talje er en bedre talje

En glavaniseret lastkæde, en håndkæde af rustfrit stål, bronzebelægning og pulverlakering beskytter metalfladerne mod slid og korrosion. ISO-kroge med en sikkerhedspal, en overbelatningsbegrænser og gummistødpuder gør alt sammen lasthåndtering nemmere. Den er sikker, brugervenlig, slidstærk, kræver meget lidt vedligeholdelse og er fuldt ATEX-certificeret.

Du kan få EKM2 som krogophængt, kæde- eller skubbedrevet vogn. Der er masser af muligheder, der gør den egnet til dine løftebehov. Kombiner EKM2-taljen med EKPT-vognen for optimal manuel hejsning, løft 500 kg til 20 ton.

En økonomisk, driftssikker talje

Nogle gange har du brug for en særlig talje midlertidigt, i travle perioder. EKM2 og EKPT, der er bygget til at holde, er gode investeringer. På længere sigt er de billigere end at leje, og der er ingen leveringstid: de er altid ved hånden, når du har brug for dem.

Kontakt Konecranes i dag for at finde ud af, hvordan vores manuelle EKM2-kædetalje og manuelle EKPT-vogn passer til dine løftebehov.