You are here

EX svingkraner

Alsidig svingkran

Konecranes standard EX svingkran kan løfte op til to ton. En brugertilpasset model kan løfte endnu mere. En EX svingkran kan bruges til mange forskellige anvendelser - i et maskinværksted, på et stort fabrikssamlebånd, til vigtige vedligeholdelsessteder i din industriproces - næsten overalt, hvor du har behov for at løfte i farlige omgivelser.

En ATEX-certificeret EX svingkran er en perfekt stærk ramme til enhver talje, som vi fremstiller specielt til farlige omgivelser. Tilføj en elektrisk EXCXT wiretalje, en elektrisk EXN kædetalje eller en manuel EKM2-talje til dine særlige løftebehov. Når dine behov ændres, skal du blot skifte taljen.

Kransikkerhed hele vejen

Din kran er oppe og køre hurtigt, da den er nem og hurtig at installere. På grund af det justerbare konsolleje er vandret bjælkejustering nemt, præcis og kræver ikke at kranen adskille. Nedetid reduceres.

Sikkerhed står øverst på dagsordenen med en hovedafbryder som en standardfunktion. Der findes også en anden nødstopknap på alle taljefjernkontrollerne. Lav dødvægt reducerer belastningen på konstruktionen, og den præcise bjælkejustering forbedrer kontrollen over vogn og kranarm.

Måske lyder denne kran til farlige omgivelser som noget for dig, men du synes ikke, at du har plads nok. En model til lav loftshøjde udnytter begrænset plads maksimalt. Du kan placere dem næsten overalt!

Kontakt Konecranes i dag for at finde ud af, hvordan vores EX svingkraner passer til dine løftebehov.

Video

Hazardous Environment Equipment from Konecranes
Konecranes offers a wide range of hazardous area equipment to ensure the highest safety level required in hazardous environments.