You are here

Elektriske EXN-kædetaljer

Den bedste talje med enestående ydelse og sikkerhed

Konecranes elektriske EXN-kædetalje giver det høje niveau af sikkerhed og driftsikkerhed, som behøves i eksplosionsfarlige omgivelser. Højtydende motorer, pålidelige 48V kontaktorkontroller og nem vedligeholdelse bidrager til at holde dine taljer kørende med et minimum af nedetid.

EX-Certificering, navnligt ATEX, CSA Canada, IECEX og INMETRO angiver at den er udviklet til sikkerhed i farlige omgivelser. En særlig mekanisk konfiguration reducerer faren for gnister under normale driftsforhold. EX-afskærmninger og epoxylakering giver fysiske overflader god beskyttelse, så de er brandsikre.

Nem at betjene med masser af muligheder

EXN-taljen er også nem at bruge. En ergonomisk brugergrænseflade lader føreren koncentrere sig om at løfte. Dobbelthastigheds hejsning og et 4:1 kørehastighedsforhold sikre præcis lasthåndtering. En glidekobling beskytter mod overbelastning.

Et komplet udvalg af muligheder betyder at taljen kan tilpasses dine specifikke løftebehov. Stationære, krogophængte, skubbe- eller motordrevne vognversioner er tilgængelige. Variabel frihøjde og kompakte mål gør bedst brug af den tilgængelige plads. Vælg de bedste muligheder til dit anlæg.

En nyttig tilføjelse til dit team.

EXN-taljen er EXN-kranens kerne. Køb en ny EXN-talje til din nuværende EX-kran, eller køb en helt ny EXN-kran. Under alle omstændigheder vil du opleve fordelene ved Konecranes EXN-teknologi. Den er i en klasse for sig selv.

Kontakt Konecranes i dag for at finde ud af, hvordan vores elektriske EXN-kædetaljekraner passer til dine løftebehov.