You are here

Elektriske EXN-kædetaljekraner

Kombineret brugbarhed, driftsikkerhed og kransikkerhed

Konecranes elektriske EXN-kædetaljekraner giver et højt sikkerhedsniveau og alsidighed, som vi er stolte over ved løft af en lille last. Med sin robuste stålkonstruktion og et komplet sæt komponenter udviklet specifikt til brug på kraner i farlige omgivelser, kan du være sikker på at EXN-kranen kan løfte op til 5 ton i de fleste farlige omgivelser.

Fuld EX-certificeriing viser at vores udstyr er udviklet til at maksimere kransikkerhed i farlige omgivelser. Et unikt mekanis design reducerer sandsynligheden for gnister og andre antændingsrisici under normale driftsforhold.

Nem at betjene med en kædetaljekran

Udover vores fokus på sikkerhed og pålidelighed, er EXN-kranen også udviklet til at være brugervenlig. En ergonomisk brugergrænseflade lader føreren koncentrere sig om at løfte. Kontaktorbetjening med to hastigheder og en elektrisk grænseafbryder hjælper dig med at holde din last under kontrol hele tiden.

Et komplet udvalg af muligheder betyder at kranen kan tilpasses til dine specifikke løftebehov. Enkelt eller dobbeltdrager, forskellige løbekatte, et antikollisionssystem, bronzebelagte kroge - der findes mange muligheder.  Variabel frihøjde og en kompakt talje gør bedst brug af den tilgængelige plads. Du kan vælge de bedste muligheder til dit anlæg.

En sikker elektrisk talje med alsidigt udstyr

Hvis du arbejder med energiproduktion, håndtering af kemikalier eller let fremstilling, er denne kran særlig egnet til dig. Hvis du har behov for at udføre vedligeholdelsesopgaver et sted med risiko for brændbar gas eller støv i luften, er EXN-kranen et muligt valg.

Kontakt Konecranes i dag for at finde ud af, hvordan vores elektriske EXN-kædetaljekraner passer til dine løftebehov.