You are here

Elektriske EXCXT-wiretaljer

En ny måde at gøre ting på endnu sikrere

Konecranes EXCXT elektriske talje med wire bringer en ny tilgang til løft i farlige omgivelser. En særlig udgave af vores populære CXT-taljes unikke mekaniske dele reducerer risikoen for gnister under almindelige driftsforhold. EXCXT, som konstant opdateres med den seneste teknologi, har skabt et nyt industribenchmark, som er svært at slå.

International EX-certificering, navnligt ATEX, CSA US, IECEX og INMETRO vedrørende gas og støv er en vigtig faktor, som beviser at sikkerhed altid er en høj prioritet hos Konecranes. Klasse F isolering, IP65 beskyttelse til elektriske indkapslinger og IP66 til motorer leveres som standard. De elektriske komponenter og motoren er udviklet og bygget i henhold til EX-bestemmelser, og er omhyggeligt afskærmet i indkapslinger med afbeskyttelse.

Nem og tilpasselig wiretalje

En EXCXT-talje giver dig nem lasthåndtering med enestående ydelse, som er beregnet til at øge din produktivitet. Alle taljesystemer, herunder taljemotorer, grænseafbrydere og mekanisk overbelastningsbeskyttelse er gennemtestet for driftssikkerhed. En ergonomisk brugergrænseflade lader føreren fokusere på at løfte, hvilket sikre nemmere og sikre lasthåndtering. Hvis høj præcision er påkrævet, tilbyder vekselretterkørsel yderligere præcision og sikkerhed.

Vi ved at dine løfteomgivelser er unikke, så vi tilbyder mange ekstrafunktioner. Du kan f.eks. vælge din taljehastighed, få en ekstra bremse, få et lastdisplay, få vejrdækseler, tilføje radiostyring, anmode om særligt løbekattilbehør eksemppelvis. Listen er ikke komplet.

Du kan ændre de valgfri funktionerne, når dine behov ændres. Vi hjælper dig med at løfte, som du vil.

En multifunktionstilføjelse til dit team

EXCXT-taljen er EXCXT-kranens kerne. Køb en ny EXCXT-talje til din nuværende EX-kran, eller køb en helt ny EXCXT-kran. Under alle omstændigheder vil du se fordelene ved Konecranes EXCXT-teknologi.

Kontakt Konecranes i dag for at finde ud af, hvordan vores EXCXT-talje passer til dine løftebehov.

Video

Hazardous Environment Equipment from Konecranes
Konecranes offers a wide range of hazardous area equipment to ensure the highest safety level required in hazardous environments.