You are here

Elektriske EXCXT-wiretaljekraner

Stærk og sikker elektrisk talje

Vi mener, at Konecranes elektriske EXCXT-wiretaljekran sætter nye standarder for enkelthed og sikkerhed indenfor industriløfteudstyr. Du kan stole på den stærke stålramme og dens EXCXT-talje understøtter sikre løft på op til 80 ton i farlige omgivelser.

EX-certificering for gas og støv viser at Konecranes er forpligtet til sikkerhed. Brandsikre barrierer beskytter motoren og elektriske komponenter. Beskyttet udstyr betyder højere sikkerhed af laster og personale.

Mere produktivitet med mindre nedetid

EXCXT-kranen gør det muligt at øge produktiviteten, da den er nem at bruge. En ergonomisk brugergrænseflade lader føreren fokusere på at løfte, og valgfri vekselretterkørsel sikrer nemmere og sikre lasthåndtering.  Med en stor kabeltromlediameter er taljemålene kompakte og krogtilgange minimeret. Enklere betyder hurtigere - og sikre.

Din nedetid bør være mindre end nogen sinde før grundet brugervenlighed og enkel vedligeholdelsesadgang. Dine kraner er designet til at blive ved med at virke.

En stærk, driftsikker kran, hvor du har brug for den

Uanset om din branche er kemikalier, træ, olieraffinering eller noget helt andet, så passer denne robuste, alsidige kran din branche. Hvis du har behov for en praktisk industrikran til vedligeholdelsesopgaver i farlige omgivelser, er en elektrisk EXCXT-wiretaljekran det ideelle valg.

Kontakt Konecranes i dag for at finde ud af, hvordan vores EXCXT passer til dine løftebehov.

 

 

Video

Hazardous Environment Equipment from Konecranes
Konecranes offers a wide range of hazardous area equipment to ensure the highest safety level required in hazardous environments.