You are here

Talje- og kranreparation

Reparation af traverskran efter din tidsplan eller i nødstilfælde

Konecranes udfører vedligeholdelse af flere kraner end nogen anden virksomhed på verdensplan, og vi har over 3.500 tekniske eksperter. Uanset om der er tale om en nødreparation, en planlagt reparation eller en opgradering, sørger Konecranes for at få dit udstyr op at køre igen.

Vi er meget bevidste om, at det har konsekvenser for din produktion, hvis udstyret står stille. Vores teknikere sørger derfor altid for at finde et belejligt tidspunkt til eventuelle reparationer i samråd med dig.

Konecranes tilbyder korrigerende vedligeholdelsesservice, der omfatter planlagte reparationer, forhåndsgodkendte reparationer og nødudkald.

PLANLAGTE OG FORHÅNDSGODKENDTE TRAVERSKRANREPARATIONER

Tidspunkter for planlagte reparationer fastsættes i henhold til inspektions- og vedligeholdelsesrapporter. Ideelt set udføres reparationerne på det mest hensigtsmæssige tidspunkt i forhold til din produktionsplan. Vores teknikere har den fornødne ekspertise til at udføre en bred vifte af planlagte reparationer, eksempelvis reparation, justering og udskiftning af en hvilken som helst komponent eller udstyrsdel.

Forhåndsgodkendte reparationer giver os så at sige "carte blanche" til at udføre korrigerende vedligeholdelse op til et bestemt beløb, så mindre reparationer eller justeringer kan udføres så hurtigt og effektivt som muligt. Disse reparationer udføres normalt i forbindelse med eftersyn eller forebyggende vedligeholdelse.

Vi kan også tilkaldes efter behov til nødreparationer og lignende.

Find nærmeste Konecranes-serviceafdeling