You are here

Talje-, løbekat- og kranopgraderinger

Talje- eller løbekatopgraderinger til kraner

Lad Konecranes evaluere dit udstyr og anbefale den rette modernisering for dig.

ÆNDRING OG FORSTÆRKNING AF DRAGERE

Konecranes kan både øge og mindske dragerspændet, hvilket kan være nødvendigt ved udbygninger eller montering af en brugt kran i en eksisterende bygning. Og det kan være nødvendigt at reparere eller forstærke dragere, især hvis løftekapaciteten opgraderes.

SMT-LØBEKAT

En SMARTON®-løbekat er udviklet til den tunge procesindustri. Motor, gearkasse og styreenhed er designet in-house, hvilket giver exceptionel drift og lang levetid. De flangemonterede motorer har integrerede bremser, der understøtter justeringen af maskineriet.

BROSTOPKLODSER

Beskyt såvel kran som bygning med en fjeder-, hydraulik- eller gummibrostopklods, der overholder det Europæiske Arbejdsmiljøagenturs krav.

PLATFORME

Øg sikkerheden ved at tilføje eller istandsætte gangbroer og gelændere.

BOGGIER OG HJUL

Antifriktionslejer er med til at imødekomme de stigende produktionskrav. Konecranes' effektive boggier er udviklet med det formål at forlænge hjulenes levetid og forbedre kransporingen.

TALJEGEARKASSE

Giv din krans gearkasse et hovedeftersyn, eller udskift den helt, afhængigt af driftsmiljøet. Alternativt kan du opgradere løftekapaciteten. Altafgørende komponenter som aksler, lejer og tandhjul kan præcisionsbearbejdes og varmebehandles for at forlænge levetiden.

SELVJUSTERENDE OG SELVAFRETTENDE BREMSER

Reducer behovet for vedligeholdelse ved automatisk at kompensere for slidtage på bremsebelægningen. Vi tilbyder klodsbremser med AISE-fjedersæt (jævnstrøm), elektrisk udløser eller impulsaktiverede bakkebremser (vekselstrøm).

TRAVERS BREMSER

Bruger du travers bremser (typisk på jævnstrømsforsynede kraner), kan disse bremser installeres til brug i førerhuset eller på gulvet. Komponenter til istandsættelse eller udskiftning omfatter bl.a. elektriske og hydrauliske bakkebremser, fjedersæt (jævnstrøm), diske og udløsere.

BUNDBLOKKE

Konecranes tilbyder en række komplette bundblokke i mange størrelser og konfigurationer samt diverse komponenter såsom kroge, rammer, stifter, wireskiver, lejer og sikkerhedspaler.