You are here

Udskiftning af wiretalje

Er din talje ved at være udtjent? En talje holder ikke evigt, uanset hvor godt den vedligeholdes.

Konecranes' CXT-talje kan eftermonteres på de fleste kraner. Vores fordesignede taljeeftermonteringssæt er nemme at montere, så produktionsforstyrrelser holdes nede på et minimum.

CXT-TALJER SIKRER BEDRE LASTHÅNDTERING OG ENKLERE VEDLIGEHOLDELSE

En CXT-talje har mange egenskaber og funktioner, der letter lasthåndtering og vedligeholdelse. Et godt eksempel er hastighedsreguleringen ASR (Adaptive Speed Range), hvor motorhastigheden indrettes efter den aktuelle last. Det sikrer en altid optimal hastighed og øger sikkerheden ved håndtering af tungt gods. Den servicevenlige wireskæringskonstruktion letter adgangen til de øverste wireskiver og lastvagten, så wire- og skiveudskiftninger samt justering af wirelængden kan udføres nemt og hurtigt.

ROBUSTE BREMSER MED MINIMALT BEHOV FOR VEDLIGEHOLDELSE

Taljemotorbremserne er forseglede og støvtætte. CXT-bremser er udviklet med henblik på at sikre problemfri drift med et minimalt behov for justering og vedligeholdelse, og de kan holde til utallige driftscyklusser.

VEDLIGEHOLDELSESVENLIG MOTORKONSTRUKTION

Takket være den unikke placering inden i tromlen er motoren godt beskyttet mod snavs og andre fremmedlegemer, og det øger også køleevnen. Konstruktionen gør det desuden let at få adgang til motoren og bremsen i forbindelse med vedligeholdelse.