You are here

Udskiftning af elektrisk kædetalje

CLX-kædetalje

En fleksibel og langtidsholdbar talje

Med et taljeeftermonteringssæt fra Konecranes er du sikret mange års effektiv drift. Konecranes' robuste og fleksible kædetaljer er nemlig udviklet med henblik på at sikre problemfri drift i industrimiljøer.

De elektriske kædetaljer kan monteres på en arbejdsstation, på en traverskran eller på en svingkran. Konecranes' CLX®-kædetaljer er ideelle til alle disse anvendelsesområder.

De elektriske kædetaljer kan flyttes rundt på arbejdspladsen og benyttes til forskellige formål. Den kompakte konstruktion giver sammen med krogophæng, skubbeløbekat, motorløbekat og mange andre valgmuligheder stor fleksibilitet.

Konecranes' kædetaljeeftermonteringssæt letter adgangen og vedligeholdelsen

Der er nem adgang til en CLX-kædetaljes motor, og den er derfor let at vedligeholde eller udskifte. Det samme gør sig gældende for kædetrækket, glidekoblingen, grænseafbryderne, det elektriske system og tandhjulene. Det medfører lavere drifts- og vedligeholdelsesomkostninger med deraf følgende øget produktivitet på grund af den kortere kran nedetid.

Et taljeeftermonteringssæt øger sikkerheden

Konecranes-taljers standardmonterede top og bund ende stop er robuste. De er godt beskyttet mod påvirkninger fra det omgivende miljø og øger dermed både sikkerheden og produktiviteten.

Bremsen er en meget vigtig del af kædetaljen og altafgørende for sikkerheden ved løfteudstyret. Vores selvjusterende bremse er fremstillet til at kunne holde i hele taljens levetid.

Konecranes patenterede kædetræk mindsker belastningen af kæden og er således med til at øge sikkerheden og forlænge taljens levetid. Bremsen og glidekoblingen reducerer risikoen for, at lasten tabes i tilfælde af koblingssvigt.

Kontakt os for at få flere oplysninger.