You are here

Eftermontering af lysdioder

Lysdioder til kraner

EFTERMONTERING AF LYSDIODER KAN GIVE ENERGIBESPARELSER PÅ OP TIL 60 %

Eftermontering af lysdioder sikrer dig besparelser og god belysning, og så får din kran et moderne look.

LYSDIODER HOLDER LÆNGERE

Det kan være dyrt at udskifte lamper og pærer på en kran. Traditionelle metalhalogen- eller halogenpærer har en begrænset levetid og kan blive beskadiget af vibrationer med øgede omkostninger og mindre effektiv drift til følge. Ved eftermontering af lysdioder er der garanti for meget længere levetid, og der er desuden langt mindre risiko for defekt som følge af vibrationer.

BELYSNING ER DE VÆRSTE STRØMTYVE

Traditionel belysning tegner sig for 50-90 % af en krans samlede strømforbrug. Eftermontering af lysdioder kan derfor give store besparelser, uanset hvad kranen bliver brugt til.

Lysdioder oplyser arbejdsområdet akkurat lige så godt som almindelige lyspærer, men strømforbruget er kun godt en tredjedel af den traditionelle løsning. Lysdioder kan derfor reducere strømforbruget med op til 60 % pr. kran.

SIKRERE OG MERE BRUGERVENLIG BELYSNING

Da lyset fra lysdioder er mere fokuseret, er der mindre risiko for, at kranføreren bliver blændet under tilsyn med lasten. Lyset fra lysdioder spredes desuden ikke lateralt, men rettes mod det ønskede sted, hvad enten det er mod lasten eller på arbejdsstationen eller anlægget.