You are here

MAINMAN-baseret planlagt vedligeholdelse

MAINMAN Planned Maintenance

Planlagt vedligeholdelse baseret på teknologi og ekspertise

MAINMAN-baseret planlagt vedligeholdelse danner grundlag for det forebyggende vedligeholdelsesprogram CARE. Denne vedligeholdelsesservice danner udgangspunkt for vores rådgivning vedrørende planlægning, sporing, rapportering og vedligeholdelse. Vores rådgivningsorienterede strategi understøttes af den enestående MAINMAN-teknologi, vores helt egen risikovurderings- og vejledningsmetode samt et verdensomspændende netværk af vedligeholdelseseksperter.

Det er et helt enestående tiltag i traverskranbranchen med det formål at give et klart og detaljeret billede af udstyrets tilstand og udføre rutinemæssigt vedligeholdelsesarbejde, eksempelvis justering og smøring, i henhold til producentens anvisninger med hensyn til vedligeholdelse. Tjenesten omfatter et eftersyn med henblik på forebyggende vedligeholdelse, visuel kontrol, rutinemæssig vedligeholdelse samt drifts- og funktionstest af løfteudstyret.

Hos Konecranes har vi mange års erfaring med eftersyn og vedligeholdelse af kraner, og kombineret med vores MAINMAN-programplatform gør det os i stand til at tilbyde bedre og mere "intelligent" kundepleje.

MAINMAN-teknologi giver helt nye muligheder
 

MAINMAN-teknologien giver følgende eftersyns- og vedligeholdelsesfunktioner:

• Elektroniske service- og inspektionsrapporter
• Integrerede forretnings- og sikkerhedsrelaterede gennemgange
• Adgang til internetportalen YourKonecranes.com, hvor du har direkte browseradgang til dine udstyrsdata og din vedligeholdelseshistorik i realtid
• Forbedrede sikkerhedsrapporter med fokus på sikkerhedsrelaterede problemer og risici.

Kontakt os for at få flere oplysninger.