You are here

Eftersyn med henblik på forebyggende vedligeholdelse

Preventive Maintenance Inspections

Vedligeholdelsesorienterede eftersyn

Det eftersyn med henblik på forebyggende vedligeholdelse, der indgår i vores planlagte MAINMAN-vedligeholdelse og MAINMAN-vurderingen, udføres af uddannede Konecranes-teknikere, som benytter vores eget vedligeholdelsesprogram MAINMAN og de dertil hørende procedurer. Eftersynet udføres i henhold til producentens anbefalinger og de lokale krav til vedligeholdelse.

Når du vælger Konecranes som samarbejdspartner ved et eftersyn med henblik på forebyggende vedligeholdelse, modtager du en servicerapport med dokumentation for samtlige kontrollerede punkter på kranen. Hvis det er relevant, får du også sikkerhedsoplysninger, inden der gives grønt lys for, at kranen kan tages i brug igen. I de fleste lande indgår sikkerhedseftersyn i vores forebyggende vedligeholdelsesprogram CARE.

En rådgivningsorienteret strategi kombineret med ekspertise

Vores viden om branchen samt vores princip om at sætte os grundigt ind i de konkrete arbejdsgange og forretningsmæssige mål gør os i stand til at give din virksomhed "et løft". Målet er altid at tilbyde den rette teknologiske løsning og relevante ekspertise på rette tid og sted.

Contact us for more information.