You are here

Gode grunde til at vælge Konecranes

Konecranes hjælper førende bilproducenter rundt om i verden med at holde styr på deres krævende produktionstidsplaner. Vi ved, fra vores mange års erfaring med at støtte branchen, at bilfabrikanter ikke har råd til produktionsforsinkelser. Blot et enkelt svagt led i materialehåndteringskæden f.eks. hvis et stykke udstyr svigter kan køre alt af sporet.

Det er derfor at bilindustrien er blevet afhængige af vores erfaring og vores kraners robuste driftssikkerhed. Disse kraner er designet til at styre tunge laster og korte cyklusser sikkert og effektivt.

Vi har teknologien, som hjælper dig med at spare: du kan spare på bygnings- og vedligeholdelsesomkostninger med vores pladsbesparende krandesign, og spare på energiforbrug med gegenerativ bremsning.

Med Konecranes intelligente funktioner er arbejdscyklussen markant kortere. Funktioner til svajningskontrol, krogcentrering, positionering og beskyttede områder gør det muligt for førerer at flytte laster mere sikkert og hurtigere.

Vores TRUCONNECT fjernservice kan hjælpe dig med at træffe beslutninger om vedligeholdelsesinvesteringer og produktivitet. Fjernovervågning gør kranbrug og driftsdata synlige.

Gaffeltrucks og rækketrucks kan anvendes gennem hele processen, og vores teknologier kan hjælpe med at sænke driftsomkostninger og har en mindre miljøpåvirkning.

Når du vælger Konecranes, får du en unik virksomhed med global erfaring og kendskab, kombineret med lokal ekspertise, der forstærker dine løfteopgaver og øger din produktivitet. Vi har en unik forståelse for, hvordan løfteopgaver kan møde dine proceskrav og vil levere det rette løfteudstyr og service, der passer til dine behov.