You are here

Nye kraner er et klogt skridt for papirmøller

Oji Paper, Nantong Mill, Kina

Oji Paper Group, der blev grundlagt for 130 år siden, er Japans største papirproducent. De fleste af virksomhedens møller ligger i Japan fordelt på over 20 steder. Oji, der har arbejdet med Konecranes på tidligere projekter, samarbejdede igen med Konecranes for at planlægge installationen af løfteudstyr på Ojis nye Nantong-fabrik.

"Konecranes procesautomatisering er meget avanceret." sagde hr. Muraji Nishi, chef for konstruktionsteamet. "Vi kunne endda udforme sikkerhedsområder på fabrikken på forhånd. Vi var også imponeret over kranens sikkerhedsfunktioner. Ting, som målplacering og forskellige sikkerhedsfunktioner, får os til at vælge Konecranes som vores partner."

Arbejd smartere med intelligente funktioner

Anvendelsesdesignet omfatter kraner til håndtering af fire ruller i arkbeskæringsområdet og fem proceskraner til papirmaskinen. Disse proceskraner blev udstyret med forskellige intelligente funktioner—svajningskontrol, beskyttede områder og slutplacering—til at forbedre arbejdssikkerhed og produktivitet.

De mest avancerede kraner til alle løfteopgaver

Konecranes blev valgt til at levere de nye kraner og har det fulde ansvar for vedligeholdelsen af alle kranerne på Nantong-fabrikken. Hr. Nishi sagde: "Konecranes vedligeholdelsesproces er avanceret. Systemet beregner alle afstande og lastbevægelser for hver kran. Det fortæller også hvilke dele, der skal serviceres og hvornår. Det er mere nøjagtigt end det menneskelige øje og også orienterende. Vi er meget tilfredse med det. Konecranes serviceteknikere reagerer hurtigt, hvilket betyder, at vi kan afvikle produktionen uden afbrydelser. Det er en kæmpe fordel for os."

Oji Paper kiggede på at investere i de mest driftsikre og teknisk avancerede industrikraner på markedet, så Konecranes leverede til sidst tre halvautomatiske proceskraner, to manuelle proceskraner og omkring tyve mindre industrikraner til Nantong-fabrikken.