Korrigerende vedligeholdelse og eftermontering

Korrigerende vedligeholdelse udføres, når der opdages fejl, og formålet er i sagens natur at bringe din kran tilbage i funktionsdygtig stand. Rettidig reparation af kendte fejl reducerer risikoen for nødstop og er desuden ofte et lovkrav.

Eftermontering er en forholdsvis enkel og økonomisk metode til opdatering af en krans funktioner og teknologi. Blandt de mest almindelige eftermonteringsløsninger er talje- og komponentudskiftning, variabel hastighedsstyring, fjernstyring og lysdioder. Behovet for planlægning og nedetid er typisk mindre ved eftermontering end ved modernisering.

corrective_maintenance_and_retrofits.jpg

Planlagte kranreparationer

Udbedring af kendte fejl er ikke kun en forbedring af sikkerheden, men også økonomien. Komponentfejl, der identificeres i forbindelse med eftersyn og forebyggende vedligeholdelse, dokumenteres, og de korrigerende tiltag fastlægges i samråd med dig. For at minimere nedetiden sørger vi for at koordinere kran- og taljereparationer, så de udføres på det mest hensigtsmæssige tidspunkt i forhold til din produktionsplan.

Kontakt os, hvis der er behov for nødreparationer.

planned_crane_repairs.png