You are here

Vi stiller vores viden og evner til din rådighed

Vi forstår hvor vigtig løfteteknologi er i hele stålproduktionen. Vores mange års erfaringer og kontinuerlige investeringer i forskning og udvikling driver vores innovation. 

Intelligente funktioner til nem og effektiv lasthåndtering

Konecranes intelligente funktioner kan føjes til dine stålværkskraner, for at gøre dem sikrere og nemmere at bruge.

Nogle eksempler på vores intelligente funktioner:

  • Svingkontrol begrænser lastsvingning ved at regulere traversen og købekattens acceleration og deceleration. Dette giver hurtigere lasthåndtering og mere præcis placering.
  • Lastsvævning opretholder en lastposition efter løftning, hvilket giver mere jævn og hurtigere genstartsbevægelse og reducerer bremseslid.
  • Målposition gør det muligt at programmere op til 120 forudindstillinger for målposition. Føreren kan, med en enkelt knap, løfte en last til en forudbestemt højde, flytte den til et af de programmerede steder og placere den.
  • Funktionen beskyttede områder lader dig angive beskyttede zoner, såsom produktionsmaskiner eller lagerområder, hvor kranen ikke har adgang.

Regenerativ bremsning til energibesparelser

For at være mere miljøeffektive fås vores kraner med den seneste energiregenererede teknologi. Det regenerative bremsesystem sender energien tilbage til kranens elnet under hver nedadgående eller bremsende bevægelse, så energien ikke går tabt via modstandsenhederne. Dette kan spare op til 30 % af kranens elforbrug. 

Designet til at yde

Konecranes er dedikeret til at forske og udvikle for at designe kraner, der hjælper med at forbedre din sikkerhed, lasthåndtering, driftssikkrhed og ydeevne.

  • Vores kompakte tajler med reduceret krogtilgang skaber mere brugbar arbejdsplads og minimale frihøjdekrav.
  • Vores CXT-taljer bruger et innovativt rebiskæringsystem, som er udviklet til at øge rebenes brugstid.
  • Energibesparende Konecranes-drev er udviklet specifikt til kranbrug.
  • Vores kraner til varmt metal er udviklet til at øge arbejdskoefficienten, en differentialdrevmuffe, redundans på alle vigtige systemer, en nødbremse på wiretromlen og bevægelsesbegrænsere.

Automatisering af stålkraner

Automatiseret krandrift er særlig nyttigt til slutproduktopbevaring og lagerfunktioner. Transportering og opbevaring af stål er vigtigt, men gentagne processer, der kan udføres meget nøjagtigt, effektivt og hurtigt med halvautomatisk eller fuldautomatisk krandrift.

Automatisering gør din kranførers arbejde nemmere, mens arbejdsgangen gøres hurtigere. Konecranes lagerstyringssystem hjælper med at organisere dit lagerområde og gør det nemt og ligetil at finde det rette produkt til din kunde. 

Andre gentagne bevægelser kan også drage nytte af automatisering - kraner til varmt metal løfter smeltet jern eller kraner til aflæsning af skrot flytter og sorterer skrot til smelteovnen.