You are here

Styrken ved erfaring

Konecranes har ekspertisen og teknologien til at hjælpe dig med at udføre det krævende, farlige løftearbejde, der er nødvendigt i stålindustrien. Vi begyndte at fremstille loftskraner i 1930'erne og har siden købt virksomheder med erfaring, som daterer tilbage til 1884. Konecranes teknik- og serviceteams er eksperter i alle stadier af stålproduktion; de stræber konstant efter at hjælpe dig med at producere mere stål. 

Løft gennem alle processer på værket.

Vi arbejder med dig for at levere udstyr til at løfte tunge og farlige emner gennem hele din produktion, fra jernmalm og genbrugsstål til at hælde varmt metal og forme produkter på valseværket.

Intern analyse og teknik

Vi er stolte af vores tekniske forbindelse til stålindustrien. Mange af vores teknikere har arbejdet med stålproduktion, så vi er godt påklædt til at designe udstyr, der er egnet til stålarbejde. Vi udliciterer ikke vore kernekompetencer. Vi udøver de kompetencer internt, ved at udvilke og servicere krævende og driftsikkert løfteudstyr.

Med den nyeste teknologi

Vi forstår hvor vigtig løfteteknologi er i hele stålproduktionen. Vores kontinuerlige investeringer i forskning og udvikling driver vores innovation. Vores intelligente funktioner, såsom svajningskontrol, målplacering og beskyttede områder, hjælper med at mindske førerfejl. Vores energibesparende teknologi bruger regenerende netværksbremsning til at reducere elektricitetsomkostninger og miljøpåvirkning.

Holder din kran kørende

Vi tilbyder komplet vedligeholdelsesservicer og komponentundersøgelse til at holde dit udstyr kørende. Vi kan også levere uddannelsesmuligheder til at hjælpe dine førere opgradere og vedligeholde deres driftskompetencer 

Tæt på kunderne

Vi kan tilbyde branchens mest omfattende servicenetværk med afdelinger over hele verden – også i dit lokalområde. Vi har en målsætning om at være den førende leverandør af kranvedligeholdelsesservice på alle lokale markeder.