You are here

Ekspertise i løfting på skibsværfter

Vores kraner er driftssikre under de vejrforhold, der forekommer på dit skibsværft. Vi har leveret kraner til Nordpolen, hvor de modstår
ekstreme temperaturer under frysepunktet. Vi har også leveret kraner til ørkenområder, hvor de modstår støvstorme og ekstrem varme. Og alt herimellem.

De fungerer rigtig godt i et hvilket som helt klima, og de fås i alle former og størrelser. Konecranes' løfteudstyr til skibsværfter går fra små kædetaljer, der kan løfte ca. 25 kilo, til en enorm Goliath-portalkran, der har en løftekapacitet på 2.000 ton, kombineret med et 210-meter skinnefang på en enkelt kran.

Sikkerhed og ydeevne er kvantitative foranstaltninger, som du kan stole på, hvilket fremgår af vores resultater. Men for at vi kan overgå dine forventninger, lægger vi også vægt på adskillige andre faktorer, der ligeledes har stor betydning:

Skibsværftsinnovation: at indgå i et tæt samarbejde med skibsværfter. Vores interne afdeling for forskning og udvikling redefinerer konstant vores produkter med ny teknologi og designinnovation i en vedvarende forbedringsproces.

Rigiditet: De strengeste krav til strukturel fleksibilitet tillader en nøjagtig vægthåndtering. Vægt

optimering: Kranens vægt er et nøgleelement for den infrastruktur, der skal udvikles til installationen. Vores design bygger på intelligent anvendelse af lette og faste strukturer, hvilket ingen andre firmaer i branchen gør.

Miljøvenlige funktioner: Mange Konecranes-produkter har tilbageføringssystem af bremsekraft, således at der skæres ned på energiomkostninger og miljøet skånes.

Let vedligeholdelse: vores grundlæggende princip er, at enhver komponent, der har brug for vedligeholdelse skal være tilgængelig, og at alle komponenter, der kan fejle i kranens levetid, skal være lette at udskifte.

Intern teknologi: Vi designer of fremstiller internt nøglekomponenterne til vores kraner. Det betyder, at løfteudstyrets komponenter i høj grad er standardiserede, hvilket gør det lettere at forsyne dig med reservedele og gør vedligeholdelse mere omkostningseffektiv.

Operatørerfaring: Succesfulde Formel 1-hold har en rigtig god bil, en rigtig god racerkører, og et godt hold af mekanikere - når alle dele indgår i et fejlfrit samspil, vindes løbet. Men det er racerkøreren, der træder op på podiet. Vi kan godt lide at tænke på vores kranoperatører på den samme måde. Din operatør er i gode hænder takket være tuningsmuligheder for kørsel, komfortabelt førerhus, høj sigtbarhed og fuldt ud justerbare sæder.