You are here

Modernisering med EXCXT-talje

SABIC, Wilton, Storbritannien

SABIC, the Saudi Basic Industries Corporation er en af verdens førende producenter af kemikalier, gødning, plastik og metal. SABIC, SABIC UK producerer petrokemikalier, herunder propylen og ethylen på sit anlæg i Wilton, Teeside.

I denne slags virksomhed er kraner en vigtig del af vedligeholdelsesprocessen, så SABIC UK besluttede at modernisere sine 20-ton vedligeholdelseskraner, for at forbedre sikkerhed og driftsstabilitet. Konecranes blev valgt til at udføre arbejdet.

Anlæggets ældste kraner var fuldt pneumatiske, med luftdrevne motorer til alle bevægelser. Modernisering omfattede fjernelse af løbekattene, fuldstændig afmontering af eksisterende styring, installation af nye løbekatte og elektriske kontrolsystemer, samt nye strømforsyningssystemer til kranen, løbekatte og krankontroller.

Nye taljer med en sikker fremtid

"EXCXT-taljer var den rette løsning til dette projekt." sagde Heikki Kreku, en af Konecranes konstruktørledere i Storbritannien. Takket være moderniseringen er reservedele nu tilgængelige. Kranmoderniseringen reducerede risikoen for at SABIC UK kan støde på problemer under anlægsvedligeholdelse.

SABIC var meget tilfreds med resultatet af moderniseringsprojektet. De værdsatte også arbejdssikkerheden og den professionelle adfærd som Konecranes teknikere udviste. Inspektions- og vedligeholdelseskontrakter er underskrevet for begge SABIC UK anlæg, Wilton og North Tees.