You are here

Nyt udstyr i et kendt miljø.

Constellation Energy, New York, USA

Constellation Energy havde brug for at opgradere deres håndtering af tørdeponeret, brugt, radioaktivt brændstof. Den eksisterende bygning var ikke designet til at understøtte den nye krans last, så vi havde brug for en løsning.

Konecranes' tekniske hold, der var på dette projekt, arbejdede tæt sammen med kundepersonalet og det regulerende personale for at kunne vurdere potentielle designs og adressere projektets svære tekniske udfordringer. Holdet gav også detaljer, der bekræftede, at alle projektkrav kunne opnås.

Som resultat af denne detaljerede analyse udviklede Konecranes et specialiseret design til den nye kran, der ikke udsatte den eksisterende bygning for yderligere vægt.

Det nye system brugte et system, der bestod af en rullebro og teleskoplift, der overførte den vægt, som kranen blev udsat for, til en beliggenhed uden for bygningen.

Innovativt design og effektivitet

Dette innovative system med rullebro og teleskoplift tillod, at kranen kunne foretage tunge løft på 125 ton, der var nødvendige inde i bygningen. Dette uden, at der var brug for omfattende og dyre strukturelle analyser og ændringer på bygningerne.

Konecranes kran til 125 ton og sikring mod enkeltfejl er muligvis den mest teknologisk innovative kran af sin slags i kerneenergibranchen. Dette unikke kransystem bruges nu af vores kunde til håndtering af beholdere til radioaktiv tørdeponering. Effektivt og pålideligt.