You are here

Kranservice til kerneenergibranchen

Konecranes er kvalificeret som leverandør af ydelser og dele til kernenergibranchen. Den service, som vi giver på verdensplan, drager vores kunder bestemt fordel af.

Vi har over 600 beliggenheder på verdensplan og kan give et hurtigt og effektivt svar. Om du har brug for support under nedetid, rutinevedligeholdelse, støtte fra ingenører eller alt herimellem, har vi folk, du kan stole på.

Kompabilitet er noget, vores eksperter er bekendt med

For at kunne foretage moderniseringer [link to nuclear modernizations page] og levere reservedele til kerneenergibranchen er det nødvendigt at overholde stringente lov- og kvalitetskrav. Vi har evnen til at levere dele og ydelser, der er i overensstemmelse med disse standarder, i form af vores anerkendte og godkendte kontrolprogram til kerneenergi. Som en global virksomhed kan Konecranes hjælpe dig med at opfylde dine lokale krav. Dette sker med en kombination af eksperter i branchen samt en viden om, hvordan det fungerer, hvor du driver virksomhed.

Godt oplærte fagfolk

Konecranes serviceteknikkere er godt oplærte til at arbejde på et atomkraftværk. Disse teknikere er de mest talentfulde og dem med mest erfaring. De har den knowhow og de kvalifikationer, der er nødvendige for at kunne arbejde på et atomkraftværk. Konecranes' teknikkere er oplært i ethvert aspekt af vedligeholdelse og servicering af løfteudstyr til kerneenergibrug. Udover den faglige ekspertise, som alle Konecranes' teknikere har, er hver teknikker også godt oplært i, hvordan sikkerhedskrav overholdes.

Dele til alle mærker og modeller

Vores dele undersøttes af ISO 9001-certificeret fremstilling, der bruger KTA-1401- og ISO 9001-kvalitetsprogrammer, en erfaren gruppe af kerneenergiingenører, varehuse og faciliterer til levering, såvel som en evne til at kunne købe stort ind.