You are here

Kompetente og kvalificerede

Konecranes har leveret og serviceret løfteudstyr til kerneenergibranchen i mere end 50 år. Og nu bruger over 60 % af atomkraftværker verden over vores produkter.

Ry for at lægge vægt på sikkerhed

Konecranes var involveret i den oprindelige udvikling af kraner, der er sikret mod enkeltfejl til kerneenergibranchen. Disse kraner bruges stadig til tunge løft i dag. I den tid, vi har serviceret kerneenergibranchen, har vi aldrig oplevet en atomenergi defekt, der beskrives i del 21, eller haft problemer med overholdelse af regler. Vores ekspertise og anerkendelse af kernekraftsikkerhed udmønter sig i hele branchen: Vi har vores virke i rådgivningsorganer indenfor kernekraft, herunder ASME NOG-1.

Kvalitetskontrol

Konecranes opretholder et aktivt kvalitetsprogram for kernekraft, der er blevet auditeret og godkendt i overensstemmelse med næsten enhver forskiftsmæssig standard på verdensplan. Vores kvalitetsprogram for kernekraft overholder stringente kvalitets- test- og dokumentationskrav, der kan tilpasses de lokale vedtægter.

Internt ingeniørarbejde og analyse

Når det kommer til at håndtere materiale, er vi en af de eneste leverandører, der har kapacitet til fuldstændig intern analyse af vores maskineri. Dette opnås med vores egne ingeniører. Vores personale består af over 100 ingeniører, der er specialiseret i noget, der relaterer sig til håndtering af radioaktivt materiale: seismisk analyse, sikkerhedsanalyse og overholdelse af lovkrav.