You are here

Banebrydende kraner, der er sikrede mod enkeltfejl

Banebrydende kraner, der er sikrede mod enkeltfejl

Konecranes Supersafe™-kraner, der er sikrede mod enkeltfejl, giver et uhørt sikkerhedsniveau til kritisk drift på atomkraftværker, såsom håndtering af radioaktivt brændstof.

Disse højt specialiserede kraner er designet til at forhindre lasttab, i tilfælde af at der forekommer en enkeltfejl i løftesystemet. Dette giver højeste driftsikkerhedsniveau i branchen.

Vores seneste desgin til sikring af enkeltfejl af tredje generation bygger på en solid ballast, som vi har fået gennem årtiers udvikling af maskiner, installationer i praksis og servicesupport. Det lever op til strikse regulerende standarder om kerneenergi, såsom ASME NOG-1 og NUREG-0554.

Mange af de patenter og designs, der omhandler vores udstyr til sikring mod enkeltfejl, er blevet grundlaget for morgendagens design af sikring mod enkeltfejl. Vores rapport "Hejseværksystem, der er sikret mod enkeltfejl, til reaktorbrug og til cylinderkraner til brugt brændstof på atomkraftværker (CS-71)", der blev udgivet i 1978, indragede koncepter, der hjalp til at danne regulerende standarder som dem, der understøttes af ASME NOG-1. 

For at give vores kunder det bedste udstyr til sikring mod enkeltfejl tager vi særlige tiltag for at forstå, hvordan vores udstyr præsterer over længere tid. Vores design til sikring mod enkeltfejl er blevet testet under svære og vanskelige vilkår til industriel drift, der har fungeret som simulator for mere end 40 års normal drift af atomkraftværk.