You are here

Opførelse af en ny produktionsfabrik

ATA Gears, Tampere, Finland

ATA Gears er en kendt finsk virksomhed, der udvikler, fremstiller og sælger tandhjul. Den betjener mange maritime kunder, med store eksportmarkeder i Norge, Japan og Kina. ATA åbnede en ny fabrik i Tampere i 2009, med det mål at producere til fuld kapacitet i 2013.

ATA søgte moderne og effektive måder at flytte produktionsstykker til alle sine maskiner og arbejdsstationer på det nye produktionsanlæg. Virksomheden ønskede at implementere sit nye udstyr med fokus på sikker løftning og brugerkomfort til at effektivisere fremstillingsprocessen.

En smart kran giver bedre resultater

"Det var tydeligt at Konecranes var en stærk kandidat til at levere den nye kran." sagde Erkki Toimela, produktchef hos ATA Gears.

Vi leverede en intelligent CXT-traverskran med en løftekapacitet på 10 ton til den nye fabrik. Kranen kan udføre mange løfteopgaver, herunder maskinvedligeholdelse. Vi udstyrede kranen med mange af vores intelligente funktioner, for at give optimal førerkontrol: arbejdsbegrænsninger, svingkontrol, placering, beskyttede områder, mikrohastighed, chockbelastningsforebyggelse og udvidet hastighedsområde. Den brugervenlige fjernbetjening på den intelligente kran giver desuden realtidsdata vedrørende vægt og placering af lasten i forhold til tilgængelig arbejdsplads.

Et vellykket samarbejde

Alt gik i overensstemmelse med budget og tidsplan, og begge grupper anså projektet som en succes. "Hvis og når vi har brug for flere produkter, er det naturligvis i vores interesse at fortsætte samarbejdet med Konecranes." sagde Toimela.

Når behovet opstår vil Konecranes være der, til at levere ATA det udstyr og den service, der skal bruges til at holde deres drift kørende.