You are here

Imødekom problemet med gammelt udstyr

Renault Car Corporation, Douai og Sandouville, Frankrig

Renault fremstiller presseemner til karosserierne til de køretøjer de samler på fabrikker i Douai og Sandouville. På disse to fabrikker aflæsser en kran stålspoler fra lastbiler eller vogne, og samler derefter spolerne op igen for at levere dem til stansetrykpresserne. Kranerne på begge fabrikker er gamle og de kræver meget korrigerende vedligeholdelse.

Tilføjer SMARTON®-kraner

Konecranes leverede en SMARTON 34 T, M8 klasse kran med slaptovsforebyggelse og en førerkabine til at mindske personalefarer til fabrikken i Douai.

På grund af indretningen på Sandouville-fabrikken ønskede Renault at forhindre, at kranen kørte over visse områder på grund af personalets sikkerhed og for at undgå skade på maskinerne. For at forbedre fabrikkens produktion, ønskede projektlederen en placeringsfunktion, så maskinerne forsynes hurtigere.

Vi installerede en SMARTON 34 T M8 kran med funktionen beskyttede områder på fabrikken i Sandouville. Den bruger telemetrilasere til at begrænse kranbevægelse til tildelte tredimensionelle rum, hvilket hjælper med at forhindre fare for personalet og skade på gangbroen til kontorerne.

Førerne hos Sandouville anvender målplaceringsfunktionen til at placere spoler over maskiner og automatisk sende lastbilerne tilbage for at hente flere spoler.

Moderne tilpasning

Renaults nye SMARTON-kraner er velegnede til spolehåndteringsopgaver i Douai og Sandouville. Og SMARTON er konfigureret individuelt, så det er nemt at tilføje nye intelligente funktioner efter behov.