You are here

Kranteknologi til affald til energi og biomasse

Intelligente funktioner

Intelligente funktioner kan effektivisere din lastløftnings- og flytteopgaver, øge udstyrs brugervenlighed og reducere materialecyklustid.

Svingningsstyring

Svingkontrol og aktiv svingkontrol begrænser lastsvingning ved at regulere traversen og købekattens acceleration og deceleration. Dette muliggør sikker og præcis lastbevægelse, som reducerer skaderisiko og forbedrer cyklustider. Føreren kan bruge fuld kran, løbekat og taljehastighed, selv når der køres tæt på vægge, og risikoen for skade på grabben reduceres.

Beskyttede områder

Funktionen beskyttede områder kan anvendes til at tildele rumlige parametre til krandrift, automatisk begrænse kranbevægelser til et designeret arbejdsområde alene. Dette maksimerer kranens driftsplads, mens det reducerer risikoen for uheld, udstyrssammenstød og lastskade.

Målposition

Målpopsition gør det muligt at programmere op til 120 forudindstillinger for målposition. Føreren kan, med en enkelt knap, løfte en last til en forudbestemt højde, flytte den til et af de programmerede steder og placere den.

Læs mere om vores fulde pakke intelligente funktioner.

Spar op til 30 % af din krans elekticitetforbrug med regenerativ bremsning

Regenerativ bremsning er et system, der sender energien tilbage til en krans elnet under hver nedadgående eller bremsende bevægelse, så energien ikke går tabt via modstandsenhederne. Konecranes netværksbremser fjerner behovet for ekstern bremsemodstand. Dette system mindsker krannedetid, og det er mere brugbart til flere forsyningsspændinger. Bedst af alt, det sparer energi og sender ren, lavharmonisk strøm til netværket.