You are here

Gode grunde til modernisering af kraner

FORLÆNG DIN TRAVERSKRANS LEVETID

Pust nyt liv i en ældre kran. Måske vil du øge hastighed og løftekapacitet eller kranførerens komfort, anvende nye sikkerhedsfunktioner og placeringsmuligheder eller ganske enkelt udskifte vedligeholdelsestunge, forældede komponenter med nye teknologier. Uanset hvad du har behov for, er en modernisering et godt valg, hvis du vil have mest muligt ud af din investering.

GENOPBYG PRODUKTIVITETEN

Beslutningen om at modernisere stammer ofte fra et behov for at opnå større ydelse og kapacitet eller understøtte en helt ny arbejdsproces. Med den rette modernisering kan du få et fuldt integreret system, der er skræddersyet til dit driftsmiljø.

START MED EN VURDERING AF KRANENS DRIFTSSIKKERHED

Konecranes' undersøgelse af kranens driftssikkerhed giver dig en detaljeret analyse af din kran i forhold til dens konkrete anvendelse. Vi vurderer både kranens strukturelle integritet og tilstanden af de mekaniske og elektriske komponenter. Derudover analyserer vi kranens belastnings- og driftskrav samt vedligeholdelseshistorikken. Når alle faktorer er analyseret og sammenholdt med de påkrævede ydelseskrav, foreslår vi den optimale systemopgradering og tilhørende moderniseringsplan.

FORDELENE VED EN NY KRAN – TIL EN LAVERE PRIS

Hvis dine behov for kranmodernisering er større end de grundlæggende opgraderinger af driftssikkerhed og ydelse, kan vi også ombygge din ældre kran for at overholde branchens højteknologiske standarder – som regel til en markant lavere pris end en ny kran.

EN SIKKER ARBEJDSPLADS

Teknologier, der øger sikkerheden på arbejdspladsen, er i rivende udvikling. Sikkerhedsbestemmelserne har formentlig ændret sig, siden din traverskran blev bygget. Med en modernisering kan du overholde gældende sikkerhedsbestemmelser og reducere risikoen for nedetid, personskader og materielskader.

FØRENDE INDEN FOR KRANMODERNISERINGER

Med over 100 års erfaring er Konecranes verdens førende leverandør af moderniseringer til traverskraner. Vores professionelle serviceteknikere er udlært og erfarne inden for alle moderniseringer, store som små. Vi har den størrelse, ekspertise, teknologi og ressourcekraft, der skal til for at modernisere enhver type traverskran.