You are here

GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE KONECRANES

Livscyklusoptimering

Vores strategi for kranvedligeholdelse er baseret på det, vi kalder for "livscyklusoptimering". Det er en gennemført, systematisk tilgang til vedligeholdelse med værktøjer og processer i verdensklasse. Livscyklusoptimering udmønter sig i maksimal livscyklusværdi i kraft af maksimeret produktivitet, når udstyret er i brug, og minimerede omkostninger under kran stop.

Service i realtid

Vi udnytter fordelene ved det industrielle internet til at tilbyde en helt enestående kundeoplevelse via banebrydende service i form af overskueligt præsenterede oplysninger i realtid med udgangspunkt i fjernovervågning og -diagnostik, avanceret analyse og forebyggende vedligeholdelse baseret på faktisk brug.

Sikkerhedsorienteret virksomhedskultur

Hos Konecranes sørger vi altid for at tage os tid til at udføre servicearbejdet sikkert og korrekt, uanset opgavetype.

Kunden i fokus

Vores rådgivningsorienterede strategi er med til at give os større indsigt i kundernes arbejdsprocesser.

Omfattende produktsortiment

Konecranes tilbyder et komplet udvalg af serviceprogrammer og -produkter, der er skræddersyet til hver enkelt kundes behov.

Tæt på kunderne

Vi kan tilbyde branchens mest omfattende servicenetværk med afdelinger over hele verden – også i dit lokalområde! Vi har en målsætning om at være den førende leverandør af kranvedligeholdelsesservice på alle lokale markeder.

Dygtige folk

Som branchens førende virksomhed er vi i stand til at tiltrække de allerdygtigste folk, og vores fokus på vækst og udvikling sikrer, at de bliver hos os.

Viden

Vi har branchens mest omfattende tekniske uddannelser og certificeringsprogrammer med fokus på øget sikkerhed og produktivitet. Vores service understøttes af et teknisk supportnetværk i absolut verdensklasse.

Erfaring

Vi er branchens førende producent af originalt udstyr med over 100 års erfaring og vedligeholdelseskontrakter for ikke mindre end 430.000 udstyrsenheder. Konecranes' store erfaring afspejles af vores brede vifte af opkøbte varemærker og installerede enheder. Vi er indehaver af de immaterielle ejendomsrettigheder til samtlige opkøbte varemærker.

Teknologi

Vi er også førende i branchen, når det gælder forskning og udvikling. Konecranes er blandt pionererne inden for såkaldt "intelligent" teknologi, og vi har tradition for udvikling og support af innovative produkter og services.