You are here

Effektiviser din lagerhåndtering

Konecranes automatiske opbevarings- og hentningssystemer hjælper med at øge din produktivitet med hurtigere håndteringskapacitet og effektiv lagerstyring.

Automatisk vakuumløftehåndtering økonomiserer den tilgængelige plads lagerkapacitet. Software til lagerstyringssystem og kranautomatisering med specialdesignet maskineri udgør et integreret håndteringssystem.

Mekaniske rullegribere kan håndtere emballerede ruller og endda flere ruller ad gangen til højere indlægning/udtagning af mindre rullestørrelser.

Opbevarings- og hentningssystemet er automatiseret og udvideligt, så din mølle kan arbejde mere med det samme antal medarbejdere. Programmerbare lagerkriterier holder lageret friskt, rent og opdateret.

Det er mindre sandsynligt at ruller bliver beskadiget, når de håndteres af en vakuumløfter eller mekanisk rullegriber i stedet for med en gaffeltruck. Forsvundet eller hengemt papir er ikke et problem, da lagerstyringssoftware konstant sporer hver rulles placering.

Konecranes automatiske lager kan forbindes til et større produktionssystem. Datakommunikation og indhold er skræddersyet til at passe ind i anlægssystemer, for at sikre at alle systemer arbejder sammen om at maksimere anlægsproduktion og -kvalitet.