Service på havneudstyr

 

Service og produkter til havne

Ud over vores dygtige specialister og vores indgående kendskab til havnesektoren tilbyder vi også et omfattende sortiment af serviceydelser og produkter, der er specialudviklet til at løse opgaverne hos vores havnekunder bedst muligt.

Havnekranservice til jeres uundværlige kranudstyr i havneanlæggene.

Konecranes’ inspektions- og vedligeholdelsessoftware er det perfekte databaseværktøj til analyse af problemområder i jeres drift.

Havnene kan undgå omkostningstung nedetid og utilfredse shippingkunder ved at investere i ekspertvedligeholdelse fra os. Konecranes vedligeholdelsesservice omfatter inspektion, rådgivning, nødassistance, forebyggende og planlagte vedligeholdelsespakker og skræddersyede vedligeholdelsesprogrammer til særlige situationer.

Det siger kunderne:

"Vores samarbejde med Konecranes forløber problemfrit. De RTG-kraner, vi har fået leveret, er effektive kraner udstyret med moderne teknologi. Ved hjælp af de nye kraner ønsker vi at øge havnens produktivitet."

Gene Smith, Direktør for SSA Mexico

"De nye containerstablere og kraner til håndtering af tomme containere understøtter vores høje kundeserviceniveau, de er meget pålidelige, og vi kan tilbyde en hurtigere og mere effektiv service til vores kunder. Ordren skaber fordele for både TIPS og Konecranes, da vi opnår en højere andel af det globale marked."

Captain Chatchawan Ghettalae, General Manager, TIPS Co. Ltd