Kranflytning

FLUIDTS® Air Gliding System - optimer terminaldriften


Kranteknologi optimerer pladsudnyttelsen på havnearealet

Hvis I har brug for at optimere skibsdriften, reparere eller modernisere en havnekran, kan vi levere teknologi udviklet specielt til havne og skibsværfter. Ud over selve kranen kan Konecranes levere specialudviklede tekniske løsninger og flytte kranen inden for havneområdet eller til en anden havn ved hjælp af vores effektive FLUIDTS-system.

Vi har  flyttet kraner og andet udstyr med en samlet vægt på over 1,25 millioner tons uden tab af last. Den tungeste enhed var bunden af et krydstogtskib for (Walt) Disney Cruise Line med en vægt på 10.300 tons.

FLUIDTS-systemet anvendes i ingeniørarbejder og andet

Ønsker I at optimere terminaldriften og har behov for at flytte en kran, kan vores kranflytning løse opgaven for jer. Vi kan trække kranen tilbage i forbindelse med en planlagt kranflytning eller flytte den fra kaj til værft, når kranreparation eller modernisering skal udføres. Vi udfører også lastning/losning til eller fra en pram.

Det effektive FLUIDTS-system anvendes også i ingeniørarbejder og andre brancher. Systemet er med gode resultater blevet anvendt til jernbanebroer, skibe (krydstogt- og fragtskibe) tanke, offshore og andre stålkonstruktioner samt til tunnelelementer.