Undersøgelse af kranens driftsikkerhed

Dybdegående analyse af kranen sikrer forbedret pålidelighed

Øget produktionsvolumen, tungere kranlast eller kortere procestider nødvendiggør en omfattende undersøgelse af løfteudstyrets aktuelle tilstand til formål for den langsigtede planlægning.

Alle kraner og produktionsprocesser er unikke, og derfor har vi skabt et dybdegående analyseværktøj til traverskraner og havnekraner. Krananalysen gennemføres af højtuddannede kranspecialister og omfatter moduler, der afdækker træthed i krankonstruktionen, kranens pålidelighed og drifts- og sikkerhedsforhold. Konecranes Crane Reliability Survey kan støtte jer ved planlægning af de fremtidige investeringer og behovet for kranmodernisering.

Intelligent planlægning med underbyggede beslutninger

Crane reliability survey (CRS) er en teknisk vurdering udviklet af Konecranes, som tilvejebringer pålidelig information om kranens aktuelle tilstand og det fremtidige behov for vedligeholdelse og moderniseringer. Et "crane reliability survey" kan foretages for alle mærker og modeller.

Baseret på vores "reliability survey report" beslutter I, hvordan krandriften maksimeres og de samlede ejeromkostninger styres. I kan fastlægge en plan for vedligeholdelse og modernisering, der øger sikkerhed og oppetid på udstyret og forbedrer produktiviteten i jeres materialehåndtering.

Forlæng udstyrets servicelevetid

CRS-rapporten sikrer en pålidelig plan for forbedring af udstyrets ydelse og stabilitet. Med planen som rettesnor kan I planlægge den fremtidige vedligeholdelse med passende intervaller og omfang, så I opnår en sikker krandrift på lang sigt. De forebyggende tiltag hjælper til at forlænge udstyrets servicelevetid.