Service

 

Branchens førende globale servicenetværk

Via sit globale servicenetværk tilbyder Konecranes specialiseret vedligeholdelse og modernisering af alle typer industrikraner, udstyr og værktøjsmaskiner. Service kan udføres på specifikt udstyr eller på hele anlægget, så produktiviteten og sikkerheden i hele processen øges.

En vigtig del af vores strategi er at tilbyde fremragende, proaktiv service, også i realtid. Med over 600 serviceafdelinger fordelt i 50 lande kan Konecranes tilbyde branchens største servicenetværk og service af høj kvalitet døgnet rundt. Konecranes’ servicekunder er blandt andet værksteder og produktionsvirksomheder med vedligeholdelseskraner og værktøjsmaskiner, papirfabrikker og stålværker, kerneenergianlæg og løfteudstyr på havneanlæg.

Konecranes udvikler løbende sine serviceprodukter baseret på forskning og udvikling og på baggrund af vores mere end 60 års erfaring med vedligeholdelsesservice. Vi har gennem mange år været en af de førende serviceleverandører på markedet, og en af vores seneste nyskabelser er et omfattende serviceudviklingsprogram, der skal sikre harmoniserede processer, fleksible servicepakker og anvendelse af moderne værktøjer og online information om krandriften.