Karriere

Career stories

1
2
3

Gabrielle

Service Coordinator Bergen

Holder styr på tingene

Jeg er servicekoordinator i Belgien. Mine ansvarsområder omfatter assistance til teknikere i deres daglige arbejde, ordreafgivning, flyreservationer, bestilling af kontorartikler osv.. Jeg beskæftiger mig også med fakturering og regnskaber foruden opdatering af vores norske websider og firmahåndbog. Jeg holder af mit job og kan lide at komme på arbejde hver dag.

Kunden har altid ret

Jeg kan lide mine kolleger og kan også godt lide, at der er så mange...

Dinesh

National Sales Manager Pune

Udnyt chancerne

Jeg er national salgschef for standardkraner og kraner til tungt arbejde. Vores hovedafdeling ligger i Pune, Indien. Jeg blev forfremmet fra regional til national salgschef, og det var fordi jeg fik en chance for at bevise mit værd. Det samme gælder for mange andre i mit team. Jeg er meget glad for mit job. Jeg holder mest af at sælge og at rejse.

Få styr på tingene

Vi har en tung opgave at bære. Det gælder ikke kun om at løfte ting men også om at give vores...

Cheng Tian

Upgrades Manager

Skaber værdi

Jeg er opgraderingsspecialist med base i Singapore. Mine hovedarbejdsopgaver omfatter opgraderingssupport i min region, hvor jeg står for både tekniske løsninger og projektrådgivning. Jeg kan lide, at hvert projekt er unikt og udfordrende. Det er også skønt, når jeg kan bidrage med min knowhow og erfaring til et projekt og skabe værdi. Mit job er skønt –  nogle gange endda opløftende.

Et symbiotisk forhold

Vi er til for at skabe øget værdi for vores kunder. Det...