Kraner til petrokemisk industri

Kokskraner

Konecranes har 15 års erfaring i at designe kokskraner, der fungerer effektivt under krævende forhold, og hvor der er lagt vægt på førerens sikkerhed, stabil drift og lang levetid. Designet er udviklet i dialog med raffinaderier overalt i verden.

Vores globale support er uddannet i de standardiserede komponenter, og det sikrer jer en hurtig og kompetent support. Konecranes' innovative fjernadgang sikrer hurtigt svar i den tekniske support.

Vores kokskraner er specialdesignede til de særligt krævende forhold over en koksgrav. De er beskyttet mod koksstøv, der slider de mekaniske dele og på grund af de ledende egenskaber kan skade de elektriske komponenter. Den damp, der dannes over den varme koks, indeholder ætsende stoffer. Vores kokskraner er udstyret med kemiske filtre, der beskytter kranføreren og den elektriske styring.

Sortiment

Konfigurationer til alle produktionsarealer.

Kokskraner til raffinaderier håndterer koks fra aflæsning i kokstromler til midlertidig opbevaring i grav og til tragt og transport til ekstern opbevaring. Alle typer kokskraner er samlet med de samme standardkomponenter. Dermed reduceres det nødvendige antal reservedele, og ekstra reservedele kan leveres hurtigt.